Covershoots:

Model voor een dag

Datum: 12 mei 2018 | Locatie: Karstraat 57a Huissen
Wij vrouwen verslinden menig tijdschrift in ons leven. We verlekkeren ons aan al het moois wat de mode- en make-upwereld ons te bieden heeft. Voor veel vrouwen is het een droom om ooit zelf een dag model te zijn of op een cover van een magazine te staan. Wij willen deze droom verwezenlijken door je de mogelijkheid te bieden een middag in de huid van een model te kruipen en dit te laten vereeuwigen op de gevoelige plaat.


Hoe gaat het in z’n werk?
Op zaterdagmiddag 12 mei (Moederdag-weekend) vindt de eerste editie van Covershoots: Model voor 1 dag 2018 plaats. Meld je aan met je moeder, dochter en/of vriendin(en) en kom naar de Spot On Media studio waar een high tea buffet op je staat te wachten. Onder het genot van een heerlijke cupcake en een warm kopje thee verzorgt het Covershoots-team de rest; wij zorgen voor een goed afgestemde styling, prachtige make-up, juiste belichting, mooie setting, alles om tot een zo perfect mogelijk plaatje te komen!

Of je nu al ervaring hebt of niet, wij hebben alles wat je nodig hebt om jou om te toveren tot een volwaardig model. Neem plaats in de make-upstoel voor een echte showbizz-spiegel en begeef jezelf even in de modellenwereld.

Styling
Je outfit(s) dien je zelf mee te nemen; ter aanvulling hebben wij in de studio diverse accessoires en props om de boel op te leuken. Ga je voor een bepaalde look? Kijk dan eens op deze Pinterest-borden ter inspiratie.

Haarstyling
Voorafgaande aan de shoot verzorg jij zelf de haarstyling.. Uiteraard zijn er diverse haarverzorgingsproducten en accessoires in de studio aanwezig voor de laatste finishing touch.

Visagie
Jouw make-up zal deze dag verzorgd worden door allround make-up artist Melissa van Kan. Melissa heeft onlangs de visagie mogen verzorgen van de winnaar van Mister International Netherlands 2017.

Aanlevering foto’s
Alle beelden worden zorgvuldig nabewerkt. 2-3 Weken na je fotoshoot krijg je de bestanden in hoge resolutie digitaal toegestuurd.

Pakketten
Je kunt kiezen uit de volgende pakketten:
  • Covershoot Basic | € 125,-
  • Covershoot Premium | € 165,-
Bekijk hier een overzicht van de pakketten.

Boek de shoot!
Meld je vóór 5 mei aan via het formulier. Na aanmelding krijg je binnen 24 uur een bevestiging. Uiterlijk een week voor de shoot krijg je te horen of de shoot doorgaat en op welk tijdstip je verwacht wordt.

Over ons
Covershoots – Model voor een dag! wordt mogelijk gemaakt door Justa Fotografie, Touch Of Colour Visagie en Spot On Media.

Volg ons nu via: