Klantenreviews

Bekijk hieronder wat klanten over Spot On Media vertellen:


Esther Hofmans & Irene Maatman, Eigenaren Avancé Communicatie
P.J. de Jong, Senior Communicatieadviseur Gemeente Lingewaard
"Spot On Media heeft verschillende online en offline producten voor de gemeente Lingewaard gemaakt. Waar het bedrijf sterk in is: eigen visie, creativiteit, veelzijdigheid, toewijding en bereikbaarheid. De gemeente heeft veel positieve reacties gekregen op bijvoorbeeld de campagne Lingewaard Kiest met goed functionerende website, filmpjes en een eigen Facebookpagina, de animatievideo over het coalitieprogramma en bijbehorende infographic."
Arno Jolink, Directeur Adatum ICT en Telecom
"Voor de promotiefilm van ons VoIP telefoniesysteem, de IP Businessmanager, hebben wij Spot On Media ingeschakeld en we zijn zeer tevreden over de snelle service en de kwalitatieve hoogwaardige vertalingen die Spot on Media geleverd heeft."
P.J. Peters, Raadsgriffier Gemeente Lingewaard
"Als griffie van de gemeenteraad van Lingewaard werken wij regelmatig samen met Spot On Media. Wij kiezen voor Spot on Media omdat de lijnen kort en zijn, snel geleverd kan worden, de producten/diensten kwalitatief goed zijn en afspraken worden nagekomen. Bijkomstigheid is dat de samenwerking met medewerkers van Spot On Media, door zowel medewerkers van de griffie als raadsleden, prettig wordt ervaren."

www.lingewaardkiest.nl
Frits Reijmers, Eigenaar Keuken en Keukens
"Spot on Media kreeg de opdracht om een inspiratiebrochure te maken voor mijn bedrijf, Keuken en Keukens. Een brochure met een mooie portfolio van een aantal klanten van me. De brochure is uiteindelijk een fraai boekwerk geworden. Een boekwerk dat ik met trots kan overhandigen aan nieuwe klanten van me. Door de mooie fotografie en opmaak is het een echt inspiratieboek geworden, waar ik enthousiaste reacties op krijg. Ik ben dan ook meer dan tevreden over het uiteindelijke resultaat. Dirk en Marcella hebben uitstekend meegedacht en streven naar het beste eindresultaat. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen !"